Wanneer u een online aankoop doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product eens goed te bekijken, zoals u dat normaal gesproken wel in de showroom zou doen. Daarom heeft u bij online aankopen op keukenkoopje.com een zichttermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden, maar welke?
Ja dat kan. Wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en bekijken voor zover dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld een espressoapparaat heeft gekocht, deze mag controleren op de juiste kleur, het juiste display, de juiste accessoires etc. U mag het product echter NIET in gebruik nemen.

Alle producten kunt u gewoon retourneren via het onderstaand adres samen met de meegeleverde pakbon.
Het is ook mogelijk om het product te laten ophalen. Hiervoor dient u contact op te nemen

Wanneer u van het herroepingsrecht gebruik wil maken raden wij u aan om uw bestelling terug te sturen naar ons adres, of ons te bellen voor een ophaalafspraak, voor een snelle afhandeling. Er worden retourverzendkosten ingehouden voor gebruik van de ophaalservice - deze kosten worden (alleen indien u gebruikmaakt van de ophaalservice) verrekend met het totale retourbedrag. Het bedrag van uw bestelling exclusief deze kosten wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.